Vist a YouTube

'Con sutura': la polèmica versió de Rosalía d'uns metges asturians

Denuncien el grup per utilitzar les instal·lacions de l'hospital per fer el videoclip

"En cap moment existeix intencionalitat de causar mal moral ni menyspreu als pacients"

rosalia

rosalia

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Nunca había sondao ninguna churra, este tío va pa’ la sepultura". Amb una lletra trencadora aprofitant la base de la cançó de Rosalía ‘Con altura’, un grup de metges residents de l’Hospital Universitari Central d’Astúries (HUCA) ha viralitzat la seva versió ‘Con sutura’, fet que ha provocat les crítiques per fer les coreografies a les instal·lacions del centre, incloent la sala d’operacions.

Però el que semblava un vídeo alegre que va arrasar a les xarxes socials s’ha convertit en un problema per als protagonistes després d’una denúncia de l’Associació d’Usuaris de la Sanitat del Principat d’Astúries (Asencro), en què reclama a través d’un comunicat a La Nueva España prendre mesures davant un "escarni" per als pacients. "Els hospitals no són estudis de televisió on es doni curs a les frustracions artístiques dels treballadors. Que ballin a casa seva", expliquen.

Els autors, que ja van viralitzar un vídeo anomenat ‘Las viejas se mean’, van demanar perdó a qui s’ofengués per aquestes imatges. "En cap moment no existeix intencionalitat de causar mal moral ni menyspreu a la dignitat del pacient, amb el qual estem completament compromesos", recalquen, recordant que en cap moment es va limitar el bon funcionament de les instal·lacions.

La lletra de la cançó:

Esta próstata al tacto está dura

Con sutura

Era para Millin y ahora no hay duda

Con sutura

Me lo dejan al cambio, ¡qué caraduras!

Con sutura

Dicen que la noche fue mu dura

Con sutura

El tumor infiltra y no tiene cura

Con sutura

Notícies relacionades

Este tío va pa' la sepultura

Con sutura