publicada per 'navy times'

La conversa dels pilots de l'Armada dels EUA que van dibuixar un penis amb l'avió: «Oh, serà grossa»

El popular succés va passar el novembre del 2017 a l'estat de Washington

doz0kj7umaa26zm

doz0kj7umaa26zm

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El novembre del 2017 l’Armada dels Estats Units es va veure obligada a demanar disculpes per l’acció d’un dels seus pilots. Una parella de soldats de l’exèrcit de l’aire van dibuixar un penis amb el fum blanc condensat generat per la propulsió dels motors de la seva aeronau. Aquest fet va tenir lloc al cel de l’estat de Washington amb un avió EA-18G amb capacitat per a dos pilots, en aquest cas dos soldats, que feien maniobres rutinàries a prop de la base aèria de Whidbey. L’acció, òbviament, no va passar inadvertida pels veïns, que van immortalitzar l’obra amb les seves càmeres.

Notícies relacionades

Ara ‘Navy Times’ ha publicat la conversa entre el pilot i el seu acompanyant, gravada pel sistema de vídeo de la cabina. “La meva primera reacció va ser: ‘no, malament’”, va escriure el primer després de l’incident.  Instigat pel seu acompanyant, va acceptar. “Seria fàcil”, es vantava el pilot, segons les gravacions. “Bàsicament, podria dibuixar una figura de vuit i fer la volta i tornar. Baixaré, agafaré una mica de velocitat i, amb sort, sortiré de la capa de línia perquè no estiguin connectats entre si”, va explicar. “Gairebé també podríem dibuixar una vena al mig del penis”, va afegir.

A la conversa s’observa el nivell de detall que volien aconseguir. “Les pilotes quedaran una mica tortes”, diu el pilot. “Oh, el cap d’aquest penis serà gros”, comenta més tard. El pilot discutia amb el seu company la següent maniobra a fer: “Per sortir d’això, aniré cap avall i cap a la dreta. I tornarem a pujar per la part superior i intentarem fer-hi un cop d’ull”. “Tinc la sensació que aleshores les pilotes ja s’hauran dissipat”, va respondre el seu company.  I al veure com va acabar l’obra el pilot va exclamar: “Oh, sí, ha sigut sorprenent”. Per aquesta acció, tots dos van ser objecte d’una investigació de l’Armada. 

Temes:

Estats Units