VERIFICACIÓ DE FUNCIONS

Twitter prova la manera d'identificar l'autor del tuit inicial d'un fil

La nova eina de la xarxa social també facilita la detecció de comptes falsos que es fan passar per altres usuaris

video-twitter / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Twitter està provant una nova etiqueta que permet identificar els missatges del tuitaire que va iniciar un fil, així com accedir al tuit original, i facilitarà la detecció de comptes falsos que es fan passar per altres usuaris.

Twitter ha començat a posar a prova una nova funció en un petit nombre d’usuaris d’Android i iOS que permet trobar publicacions del tuitaire original dins d’un mateix fil.

La forma en què la xarxa social ha destacat el tuit original és mitjançant una etiqueta grisa que el marca just a sota del nom d’usuari perquè així pugui distingir-se en un sol cop d’ull.

La directora d’administració de productes de Twitter, Sara Haider, ha declarat a la pàgina web TechCrunch que des de la companyia estan “explorant la possibilitat d’agregar més context a les discussions ressaltant les respostes més rellevants”.

Aquesta eina també pot ajudar a frenar certs abusos a la plataforma i fer que sigui més fàcil distingir els comptes que es fan passar per altres a l’identifcar al tuitaire propietari del tuit.

              Segueix Extra  a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Twitter