A Buenos Aires

Una noia de 15 anys difon l'assetjament d'un home pel carrer: "Vas provocant"

La jove el rebutja, davant de la qual cosa ell respon culpant la víctima: "En tens 15 i vas en 'shorts'..."

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’Agustina anava pel carrer, al centre de Buenos Aires, quan es va adonar que un home havia passat un parell de vegades en bicicleta pel mateix lloc on era ella, al barri de Buenos Aires de Flores.

En la tercera ocasió en què l’home passava per allà, va ser previnguda i va gravar amb el mòbil el que passava. Amb tan sols 15 anys, es va enfrontar a l’assetjament de carrer. 

En la conversa, li pregunta per l’edat. Davant de la resposta de la noia, no va semblar importar-li gaire que fos menor. "Sembles molt més gran. Igualment, perdona’m si et molesto, però m’agrades massa". Ella no va dubtar a respondre contundent: "A mi no, ets un fàstic".

Notícies relacionades

Davant de la reacció de la menor, ell va passar a culpar la víctima: "¿De debò? En tens 15 i vas en ‘shorts’... [pantalons curts]”. Ella no es va reprimir i li va preguntar per què no podia utilitzar un ‘short’. "Provoques massa", respon ell marxant del lloc amb la bicicleta.

La conversa va ser publicada per la mateixa noia, l’Agustina, que davant de la repercussió i les crítiques va esborrar el comentari posteriorment. No obstant, alguns usuaris van actuar a temps per recuperar i denunciar aquesta escena masclista.