A Twitter

Indignació pel comentari masclista sobre una noia que va descobrir una infidelitat del seu nòvio

La dona va denunciar que la seva parella estava relacionant-se amb altres dones gràcies que es va deixar el mòbil a casa

Un tuit viral amb el seu vídeo lamenta que els homes no puguin deixar-se el mòbil

people-2570925 1920

people-2570925 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Una noia descobreix les nombroses infidelitats del seu nòvio perquè aquest es deixa el mòbil a casa seva. S’adona que nega la seva relació a altres dones, amb qui intercanvia fotos de contingut sexual. Ella explota en l’Instagram d’ell, i el vídeo es torna viral. 

En el vídeo, la noia es desfoga: "Els parla la nòvia de Marcelo. Ho volia explicar a totes les noies de l’Instagram. El Marcelito es va deixar el mòbil a casa meva. Pobret, pobre Marcelo. Vaig revisar les converses, perquè no me’l crec", lamenta, mentre segueix amb una tirallonga d’insults. "A totes les de l’Instagram que els menteix, que els diu que no té nòvia. És un gran estúpid, el malparit. Fa dos anys que estic amb ell. Aquí s’ha acabat tot".

No obstant, la polèmica està servida pel to en què diversos tuitaires han parlat d’aquest fet. “No es deixin mai el mòbil a la casa de la seva nòvia. Pobre Marcelo", deia el tuit més viral, amb més d’11.000 retuits i 43.000 ‘likes0’. 

Davant d’aquest tipus de comentaris masclistes, en què semblen més preocupats pel mòbil de Marcelo que pel fet que Marcelo sigui infidel a la seva nòvia i menteixi a nombroses dones a través de les xarxes socials, algunes persones van explotar. El fet rellevant és la infidelitat.

Notícies relacionades

Hores després, una publicació en el mateix Instagram desmentia que estigués amb ella. "Fa dos mesos que em vaig separar". Llavors, ¿com s’explica que es deixés el mòbil a casa seva aquell dia? No ho explica. "D’altra banda, em dol veure com prenen partida, em sembla injust, a més que han violat la meva intimitat i m’han difamat", lamenta. "Lamento l’enorme quantitat de gent que m’ha insultat per missatges privats".