'TRENDING TOPIC'

Un comentari desafortunat de Cárdenas agita les xarxes socials

Els tuiters critiquen la falta de tacte del presentador amb una entrevistada amb una paràlisi cerebral

cardenas

cardenas

1
Es llegeix en minuts

L'últim comentari desafortunat de Javier Cárdenas ha revolucionat les xarxes socials. El presentador d'Hora Punta entrevistava Míriam Fernández, una noia que va néixer amb una paràlisi cerebral que li afecta la mobilitat de les cames. Després d'explicar la seva història personal i com ha superat tot tipus de barreres, arribant fins i tot a ser campiona d'Espanya de natació adaptada, el català li va deixar anar: “¿I tu tens paràlisi cerebral? ¡Qui la tingués!”

“Tan joveneta i que tinguis aquesta capacitat. No t'imagines com t'admiro”, assegurava Cárdenas, en referència a la força de voluntat i maduresa de Fernández. El presentador semblava oblidar que la paràlisi de l'entrevistada només li afectava les cames.

Aquests comentaris li han servit a Cárdenas per ser trending topic a Twitter, on està recollint tot tipus de comentaris. La majoria dels tuiters, amb més o menys gràcies, destaquen el poc tacte de l'exreporter de Crónicas Marcianas. Els que defensen el presentador recorden que el seu comentari volia ser un afalac i que Fernández li va respondre amb un somriure.

               Segueix a Extra en Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades