duel a la xarxa

Rufián i Cárdenas es disparen a Twitter

El diputat d'ERC i el presentador de ràdio i televisió protagonitzen l'última bronca a les xarxes

duelo

duelo

2
Es llegeix en minuts

El diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián i el presentador del programa 'Hora Punta' (TVE), Javier Cárdenas, han protagonitzat l'última picabaralla a Twitter. Tot va començar arran d'un missatge del polític que feia referència a l'acomiadament de Gemma Nierga de la Cadena Ser després de més de 30 anys a Ràdio Barcelona. "Acomiaden Nierga i renoven Cárdenas. Diria que està tot dit.", va escriure Rufián afegint-se a l'onada de missatges a Twitter que reivindicaven la periodista catalana. Poc després, Cárdenas va contestar el tuit amb una sèrie de rèpliques.

El presentador d''Hora Punta' li va retreure que anés al programa de Risto Mejide vestit de Zara, marca d'Inditex, empresa tèxtil que el polític critica amb duresa. "Que un tio com tu critiqui públicament Inditex i vagi a la tele vestit de Zara ja demostra la teva intel·ligència...", va respondre l'al·ludit Cárdenas.

Notícies relacionades

El presentador de televisió va seguir amb la seva rèplica. "Jo aquest Nadal vaig donar un pis per investigar una malaltia. Tu recolzes un tio que diu que els funcionaris patiran si aconseguiu la independència per a Catalunya. Amb això sí que està tot dit!!!!", apuntava en dos missatges dirigits a Rufián. Després va arribar el torn del dirigent d'Esquerra, que va tancar la discussió amb el següent missatge: "Hola, Javier Cárdenas. Doncs tant de bo la riquesa del país i la seva titularitat estigués subordinada a l'interès general". 

La discussió ha sobrepassat la xarxa i aquest matí al programa d'Europa FM que condueix Javier Cárdenas, 'Levántate y Cárdenas', ha seguit amb la picabaralla. "Parla de la mateixa manera que pensa... no et puc dir més", comença. A més, Cárdenas, que diu ser coneixedor de l'entorn de Rufián, acusa d'"enarborar la senyera com un boig quan tota la seva vida havia sigut l'oposat". Cárdenas també comenta que està "encantat" de tenir una "guerra amb Rufián, perquè mentre tu penses una cosa jo en penso 25". "Et falten molts 'potitos' encara", adverteix Cárdenas a Rufián, a qui anomena "nen".