ENRENOU A LES XARXES SOCIALS

Frank Cuesta respon a les crítiques per denunciar la mort d'un nen a Veneçuela

29550185 59

29550185 59

1
Es llegeix en minuts

El televisiu Frank Cuesta torna a les xarxes socials amb una denúncia: la mort d'un nen veneçolà de 9 anys per culpa -diu- de "no poder rebre un tractament contra el càncer".

Però unes hores després, el presentador de Dmax ha penjat un vídeo en el qual respon a les crítiques que ha rebut per aquesta denúncia:

Cuesta assegura que "no entra mai en política" i que, en realitat, li "importa una merda qui estigui en el poder on sigui". Cuesta es queixa de les crítiques que ha rebut per parlar "d'un tema molt concret".

El presentador assegura que no és qüestió de política, "és d'humanitat". "El nen s'ha mort per falta de medecines, no per falta de metges ni d'hospitals. Això no és una crítica contra [Nicolás] Maduro, ni contra l'oposició. Tant de bo el poble veneçolà pugui viure de nou, perquè els nens i la gent no tenen medecines. No parlo de Podem, ni del PP, he parlat d'una situació que es viu a Veneçuela", assegura en un vídeo penjat a Youtube.

Notícies relacionades

"Si això [les crítiques que ha rebut] és un problema de la gent de Podem, jo li demano al senyor Iglesias que comenci a controlar aquests tontos o que els compri llibres", assegura. I per si de cas, també carrega contra els populars: "I si és del PP, en comptes de gastar-se els diners a Suïssa o en festes, millor en l'educació".

El presentador aprofita per demanar al partit del Govern espanyol "que inverteixi en educació", i així evitar les crítiques que ha rebut a les xarxes socials.