A ALABAMA

Una mare comparteix la foto del seu nadó amb un DIU a la mà

El mètode anticonceptiu és fiable en el 99% dels casos; Dexter Tyler és una excepció

bebediucurlykittycrochetinstagram

bebediucurlykittycrochetinstagram

1
Es llegeix en minuts

Lucy Hellein, una dona d'Alabama (EUA), ha compartit a les xarxes la foto del seu fill acabat de néixer. Dexter Tyler va venir al món a finals d'abril per cesària, malgrat que la seva mare portava un dispositiu intrauterí en forma de 'T', un DIU Mirena. Però el mètode anticonceptiu va aparèixer amagat darrere la placenta després del naixement.

"Dexter estava destinat a ser", ha dit la mare a internet. La sorprenent imatge del nadó agafant el mètode anticonceptiu ha aconseguit més de 72.000 comparticions a Facebook i gairebé 2.000 'm'agrada' a Instagram, on la mare té el sobrenom de 'Curly Kitty Crochet', ja que és dissenyadora de peces de ganxet, i on es defineix com a "artista, violinista, mare, 'curvy' i tatuada".

"Aquest és el meu tercer dispositiu intrauterí. Els dos primers van funcionar fantàsticament. El tenia inserit des de l'agost", ha escrit Hellein. "Vaig saber  que estava embarassada al desembre i he d'admetre que tenia por a causa del Mirena".

"El DIU no apareixia a les ecografies, així que el meu obstetre va suposar que devia haver caigut, però jo estava molt convençuda amb aquesta explicació", diu la mare.

Dexter va néixer una setmana abans de terme, en una cesària programada.

FIABILITAT DEL 99%

Notícies relacionades

La foto de Dexter és una entre 100, ja que aquests dispositius anticonceptius tenen un percentatge de fiabilitat del 99%

Amb només uns dies de vida Dexter ja ha sortit a passejar amb la seva mare, que ha penjat una imatge en què el nadó porta unes sabatetes de ganxet fetes a mà.