PERFIL 'HACKEJAT'

Sony es disculpa per un tuit sobre la mort de Britney Spears

El compte de l'empresaa a Twitter ha patit un atac informàtic que ja ha sigut resolt

Britney Spears respon amb humor al rumor que la donava per morta. / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

L'empresa Sony s'ha disculpat per dos missatges apareguts al seu compte de Twitter en què anunciava la mort de Britney Spears. Els tuits, que ja han sigut eliminats, han sigut publicats per 'hackers' que haurien piratejat el perfil de Sony Music Global. En un comunicat, la firma assenyala que el seu compte s'ha vist "compromès" però que la situació "ja s'ha corregit"

"Demanem perdó a Britney Spears i als seus fans per qualsevol confusió", assenyala el breu comunicat. La portaveu de Sony ha rebutjat fer més comentaris.

En un primer tuit, es llegia que "Britney Spears ha mort en un accident. Us direm més ben aviat" i afegia el 'hashtag #RIPBritney i una emoticona plorosa. En el segon tuit es deia "RIP @britneyspears. #RIPBritney 1981-2016".

Per la seva part, Adam Leber, mànager de Spears, ha assegurat a la CNN que la cantant de 35 anys està "bé". Leber ha tret ferro a l'assumpte: "Imagino que el compte (de Sony) ha sigut piratejat. No he parlat amb ningú de l'empresa, però estic segur que el seu compte ha sigut 'hackeat'", ha assenyalat. Segons apunta Billboard, el grup OurMine ha assumit l'autoria de l'atac.

Aquest incident ha fet que en les últimes hores Britney Spears hagi sigut 'trending topic' a Twitter.

Notícies relacionades