VIATGE DE NUVIS A LA XARXA

Risto Mejide i Laura Escanes exhibeixen tota la seva passió a les illes Maldives

El publicista i escriptor narra a Instagram un viatge mà a mà amb la seva parella

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

El publicista i escriptor Risto Mejide ha regalat als seus seguidors a Instagram una postal des de les Maldives en què besa la seva nòvia, la model Laura Escanes, enroscada al cos. "La meva següent etapa sempre seràs tu", és la dedicatòria telegràfica de Mejide sobre un instant compartit amb la mateixa persona que se suposa que té al costat en el moment de llançar-lo a aquesta xarxa social.

L'instagram paradisíac està penjat des d'aquesta matinada. En poc més de quatre hores ha sumat 13.100 'm' agrada'. I els comentaris són força variats. El més immediat, el d'Escanes: "T'estimo t'adoro et vull", així sense cap coma, sense pauses, sense presses, que són a les Maldives.

Notícies relacionades

¿Què fan Mejide i Escanes al 'resort' de luxe Six Senses Laamu de les illes Maldives? Seguiu la pista, sembla que és el lema que ha inspirat la ruta de la parella, de la qual van informant a Instagram. Sota l'etiqueta 'toelrratour', les dues primeres imatges mostren la parella instal·lada als seients de primera classe d'un avió de la companyia d'Abu Dhabi Eithaairways. Falta poc perquè s'enlairi de l'aeroport de Madrid, l'Adolfo Suárez.

Una trobada gastronòmica amb l'aventurer de la televisió Jesús Calleja, ja a Abu Dhabi, és la captura que precedeix la postal de les Maldives. Mejide i Escanes seguiran informant.  No és la primera vegada que el publicista utilitza les xarxes socials per proclamar la seva relació amb Laura