IMATGE VIRAL

Una policia en biquini frustra un robatori a Estocolm

L'agent i culturista Mikaela Kellner estava fora de servei quan va evitar que un lladre robés el telèfon mòbil a una amiga

 

  / AP / JENNY KITSUNE ADOLFSSON

1
Es llegeix en minuts

Poc s'imaginava la culturista Mikaela Kellner, agent de policia a Estocolm, que la imatge en què apareix en biquini detenint un lladre es convertiria en viral. Kellner estava fora de servei al parc Ralambshov d'Estocolm (Suècia), disfrutant d'un dia de sol amb unes amigues, quan se'ls va acostar un home que venia revistes destinades a recaptar fons per a gent sense llar. El grup va declinar l'oferta i Kellner es va posar en alerta.

"Els vaig dir a les meves amigues que vigilessin les seves coses. Tan aviat com va haver marxat una de les meves amigues va dir: '¿On és el meu telèfon mòbil?', ha relatat l'agent al diari 'The Local'. Sense dubtar-ho ni un segon, Kellner es va aixecar i va córrer rere el sospitós. Una altra de les seves amigues, també policia, la va ajudar. Es van abalançar sobre d'ell i el van poder detenir. Després ja van trucar a una patrulla de servei que el va arrestar oficialment.

Notícies relacionades

"Vaig actuar per instint. No vaig pensar gaire. Quan el vaig detenir, vaig mirar les meves dues amigues que no són policies i vaig pensar que probablement l'estampa era divertida però era el que havia de fer, sense importar la roba que portava posada", ha explicat. Kellner, agent de policia des de fa 11 anys, va penjar la foto que li va fer Jenny Kitsune Adolfsson al seu compte d'Instagram i a partir d'aquí la seva història s'ha fet viral.

Kellner combina la seva feina de policia amb la seva passió pel 'crossfit'. La jove és entrenadora de fitnes i activa practicant de 'crossfit', té un canal de Youtube en què penja vídeos amb les seves actuacions, una pàgina web i un blog personal.