TÒPICS

Bruce Willis busca 'wi-fi' a Barcelona

L'anunci per a Itàlia d'una telefònica que ofereix 'roaming' gratis presenta una Barcelona de flamenc, toros i plena de banderins d'Espanya

Bruce Willis passeja per Barcelona en l’anunci de Vodafone Itàlia. / YOUTUBE / VODAFONE

1
Es llegeix en minuts

Bruce Willis ha rodat un anunci per a Vodafone Itàlia ambientat a Barcelona. Però, tal com s'encarreguen de destacar diversos dels internautes que l'han vist a Youtube, el metratge és ple de tòpics que ben poc tenen a veure o gens amb la capital catalana.

La història, simple: un turista es passeja pels carrers de Barcelona buscant 'wi-fi' per connectar-se a internet. I aquí comença la primera 'presa falsa': Barcelona disposa de multitud de punts gratuïts de 'wi-fi', fins i tot a les platges. És veritat que potser no és tan ràpid com el turista reclama, però Barcelona Wi-fi, el servei municipal de connexió sense fil, compta amb més de 600 punts d'accés a tota la ciutat, assenyalats amb un cartell blau. Només s'ha de donar un número de mòbil i registrar una contrasenya.

Però el despropòsit no queda aquí: només de començar, Willis s'acosta a un punt de venda d'entrades davant de la Sagrada Família --un decorat, ja que les entrades per al temple de Barcelona es venen directament a les portes-- que està pleníssim de banderins espanyols.

Notícies relacionades

A partir d'aquest moment, i malgrat que hi ha molt de turisme italià a Barcelona, no es deixa de caure en tòpics: Willis pregunta a una estàtua humana que va vestida de torero --davant de la Monumental, per cert... quan aquestes figures només se situen a la Rambla-- i a l'avinguda de Gaudí també hi ha dues grans banderes d'Espanya penjades en dos arbres.

Finalment, Willis va a a un bar --en què es pot entreveure una flamenca ballant a través de la finestra, per descomptat-- i l'atén una noia amb arracades de farbalans.