IDEA POLÈMICA

Un col·legi d'Austràlia prohibeix les abraçades

El centre de primària demana als nens que utilitzin afalacs o que xoquin els artells com a mostra d'afecte

14373231 59

14373231 59

1
Es llegeix en minuts

L'escola de primària St. Patricks, a la ciutat australiana de Geelong, ha establert entre les seves normes la prohibició per fer abraçades, segons informa el diari local 'Herald Sun'.

El director del centre assegura que no es castigarà els alumnes que se saltin la norma, però sí que els aconsellen que utilitzin altres formes de mostrar afecte. El director del centre, John Grant, assegura que res en particular ha provocat que entri en vigor aquesta norma, si bé considera que "s'ha d'ensenyar els nens a ser cautelosos des de molt petits".

CARTA ALS PARES

Els mestres els estan explicant als nens que hi ha altres maneres de mostrar afecte. Els pares dels alumnes també rebran aviat una carta amb aquestes explicacions.

"Es pot fer una encaixada de mans, xocar els artells com una forma senzilla de dir 'ben fet'", defensa Grant, que assegura que "també es pot recórrer a les afirmacions i als reconeixements verbals".

Notícies relacionades

"Mirem d'animar-los a tots a respectar l'espai personal perquè no tothom se sent còmode quan és abraçat", assegura el director.

BÀSIC EN LES RELACIONS HUMANES

El diari 'Herald Sun' recull el testimoni d'un pare d'un alumne del centre, que no ha volgut ser identificat, i que assegura que es va posar a riure al saber la 'novetat'. "Tinc estudis en psicologia i el tacte i les abraçades són bàsics en les relacions humanes", va dir.

Temes:

Austràlia