DEBUT DE ‘LA ROJA’

Horari i on veure a TV l’Espanya-Suècia de l’Eurocopa

La rejovenida selecció de Luis Enrique necessita una victòria a Sevilla per començar amb força

Horari i on veure a TV l’Espanya-Suècia de l’Eurocopa

EFE

2
Es llegeix en minuts

Avui la selecció espanyola inicia la seva etapa a l’Eurocopa contra Suècia (21 h, Telecinco) en el segon partit del grup E, que també inclou Polònia i Eslovàquia (18 h, Cuatro). El conjunt de Luis Enrique arribarà a la cita després d’uns dies convulsos, igual que la selecció de Suècia, per l’aparició del positiu de Sergio Busquets i el fals positiu de Diego Llorente. ‘La Roja’ es va haver de vacunar immediatament i convocar una ‘bombolla’ paral·lel amb jugadors de la Sub-21 per evitar més contratemps d’aquest tipus.

Luis Enrique va sorprendre tothom amb la llista de convocats, que va excloure el capità Sergio Ramos,el jugador més vegades internacional de la història, per la seva inactivitat en el tram final de temporada. L’absència del central, unida a les polèmiques baixes de jugadors com Navas, Aspas o Nacho, han deixat el seleccionador en el centre de les crítiques abans de l’inici de competició.

Malgrat això, l’asturià ja ha aclarit qui té la decisió i comandarà els joves espanyols per arribar al més lluny possible en un torneig que Espanya domina juntament amb Alemanya (3 trofeus). 16.000 espectadors és l’aforament màxim que podrà entrar a La Cartuja per animar la selecció.

Els suecs arriben a l’Eurocopa amb Janne Andersson al capdavant de la selecció i han guanyat tots els partits disputats aquest 2021. La referència dels nòrdics serà el davanter de la Reial Societat Alexander Isak, que finalment no estarà acompanyat per Ibrahimovic després de no recuperar-se a temps per a la cita continental. Emil Forsberg també serà un dels perills al centre del camp de Suècia.

Vells coneguts

Les dues seleccions van compartir grup i es van enfrontar en la fase classificatòria a aquest torneig, l’any 2019, amb una victòria d’Espanya per 3-0 al partit d’anada amb gols de Ramos, Morata i Oyarzabal, i un empat ‘in extremis’ (1-1) a Solna (Suècia) amb gol de Rodrigo Moreno en l’afegit.

‘La Roja’ tindrà la baixa del seu nou capità, Sergio Busquets, que està recuperat després de contagiar-se la setmana passada i esperen poder comptar amb ell aquests pròxims dies. D’altra banda, Andersson també té dos contagis al seu equip, Svanberg i Kulusevski, que es perdran el debut a Sevilla.

Quan es juga l’Espanya - Suècia

El partit corresponent a la primera jornada de l’Euro 2020 es disputa el dilluns 14 de juny, a les 21 hores.

On veure el partit a TV

Notícies relacionades

El partit es jugarà a l’estadi de La Cartuja de Sevilla i el retransmet en obert Telecinco, canal oficial de Mediaset.

La web de EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.