Waterpolo

El Sabadell aconsegueix la seva 20a Lliga davant un combatiu Mataró

1
Europa Press

L’Astralpool CN Sabadell va conquerir aquest dissabte la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo després de guanyar a l’Assolim CN Mataró per 10-6 a la seva piscina de Can Llong, per aconseguir així el seu 20è títol de Lliga en un tercer partit que, com tota la final, va ser ajustat.

Les jugadores de David Palma, que jugaven a casa aquest tercer i últim partit, van construir la victòria sobre un tram final de tercer quart que va ser clau per aconseguir el tercer títol de Lliga consecutiu, el número 20 al seu palmarès per consolidar-se com a club amb més èxit en la competició domèstica.

El que era el novè partit oficial entre Sabadell i Mataró en aquesta campanya es va saldar a favor de les locals, tot i que el Mataró va aconseguir el primer quart (1-2) gràcies a una diana de la seva estrella Anni Espar.

Però el Sabadell va reaccionar amb un 4-2 en el segon parcial per anar-se’n 5-4 per davant al descans. Una igualtat que va seguir a l’aigua fins que, en el tram final d’aquest tercer quart, es van disparar les vallesanes al marcador amb un 3-0 parcial per posar els fonaments del seu triomf.

Els quatre gols de Catharina Van der Sloot i Judith Forca van ser massa per al Mataró –guanyador del seu únic títol de lliga fa quatre temporades– de Dani Ballart, que va tenir a Rita Keszthelyi-Nagy com a màxima golejadora, amb 2 gols.