Triomf a Conca (1-2)

El Girona pateix fins a la pròrroga per continuar viu a la Copa

• L’equip de Míchel frega l’eliminació en un partit molt fluix contra el Quintanar del Rey salvat en el temps extra amb un gol de Stuani.

Girona FC

1

Al Girona li ha anat d’un pèl que no digués adeu a la Copa aquest migdia al camp del Quintanar del Rey (1-2). Els jugadors de Míchel, en el pitjor partit de la temporada, van necessitar la pròrroga per aconseguir superar un rival de la Tercera RFEF que els va posar les coses molt difícils. De fet, a la segona part, després d’igualar amb un penal (m. 76) el gol de Riquelme (m.17), el conjunt de Conca va tenir ocasions fins i tot per guanyar el partit.

No ho va fer i el Girona, que a la primera meitat havia perdonat més gols, ho va arreglar només començar la pròrroga amb un bon gol de Stuani. Amb els locals fosos, el porter César es va convertir en l’heroi evitant el tercer del Girona en tres clares ocasions i aturant un penal a Stuani. Va patir molt, però el Girona estarà dimecres vinent en el sorteig de la segona ronda de la Copa.