CHAMPIONS LEAGUE

Ancelotti: «Si no vols lesionar-te, el millor és quedar-se al sofà»

  • El Reial Madrid, amb alguns lesionats, necessita només un empat a Leipzig per assegurar-se el primer lloc de grup

  • El Chelsea i el City poden aquest dimarts aconseguir també passar a vuitens al capdavant

Ancelotti: «Si no vols lesionar-te, el millor és quedar-se al sofà»
2
Es llegeix en minuts

L’entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, va haver de recórrer al Castilla de cara al duel de Champions contra el RB Leipzig (21.00 hores al Red Bull Arena) després que caigués a última hora Modric. Els blancs necessiten un punt per confirmar-se com a líders del Grup F després d’haver obtingut ja la seva classificació en la competició en la qual defensen títol. Ho intentarà sense Modric, però també sense Benzema, Ceballos, Mariano i l’home més en forma, Fede Valverde, després de l’entrada que va patir davant el Sevilla.

«És un període molt intens. Juguem massa, però estem aguantant bé. És veritat que, com tots els equips, tenim alguns problemes. Normal quan jugues cada tres dies», va declarar en relació amb el calendari i els seus efectes. «No crec que els jugadors pensin en el Mundial de Qatar, pensen a arribar bé, una cosa que s’aconsegueix tenint continuïtat durant la temporada. És millor perdre Modric o Benzema per un dia que per un mes», va assenyalar, alhora que va avançar que els quatre absents seran diumenge davant el Girona.

«Les lesions existeixen. Si tu no vols lesionar-te, et quedes al sofà. Et pot passar en un entrenament, en un contacte amb un company... No s’hi pot fer res. No crec que els jugadors estiguin tan preocupats. Tots volen exercitar-se. Si té por, li diré: ‘Queda’t a casa, hi ha moltes bones sèries per veure», va expressar sobre la possible por que poden tenir els jugadors a menys d’un mes per a l’inici del Mundial.

Sobre el duel davant el Lepizig, Carletto va apuntar: «L’objectiu és clar: fer un bon partit per oblidar-se d’aquesta fase i arribar primers de grup. Tenim l’oportunitat de fer-ho i estem concentrats».

Tornada de Haaland

El Madrid en té prou amb l’empat per passar a vuitens de final, però en la jornada d’avui hi ha més equips amb el passaport gairebé segellat. Al grup E, el Chelsea es garantiria el primer lloc si guanya al camp del FC Salzburg. En cas de no fer-ho, les possibilitats són moltes. És el grup més obert. Els quatre equips (AC Milan i Dinamo Zagreb són els altres dos) tenen opcions de classificar-se i acabar primer.

Notícies relacionades

El Manchester City es garantiria el primer lloc (la classificació ja la té) si empata en el difícil camp del Dortmund. En totes les temporades de Pep Guardiola al capdavant de l’equip, a excepció de la seva estrena en la 2016-17, el City ha superat al capdavant la fase de grups de la Champions League. Significarà aquest partit la tornada d’Erling Haaland a Dortmund, tot un al·licient. El noruec porta ja 22 gols en totes les competicions amb el City a aquestes altures del curs. Una barbaritat. El Sevilla, per la seva banda, rep el FC Copenhague amb escasses opcions de continuar viu a la Champions. Pràcticament necessita un miracle.

El PSG i el Benfica tenen gairebé assegurat el seu pas a vuitens. Tots dos porten els mateixos punts, així que caldrà esperar a l’última jornada per dilucidar el primer del grup H. El PSG, que s’enfronta a casa al Maccabi Haifa, té una jornada més senzilla que el Benfica, que rep la Juventus.