LA LLIGA DENUNCIARÀ ELS FETS

L'Espanyol demana disculpes per un comentari racista del seu delegat

«Calla, puto negre de merda», va dir Calzón a un dels aficionats que cantaven «A Segona» als jugadors blanc-i-blaus a l'arribar a Montilivi

zentauroepp8046332 ltima de emilio  jos  mar a calz n  delegado del rcd espanyo190406175605

zentauroepp8046332 ltima de emilio jos mar a calz n delegado del rcd espanyo190406175605 / EMILIO PEREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts

Una hora abans del partit entre el Girona i l’Espanyol d’aquest dissabte es va produir un incident als voltants de Montilivi que va entelar la important victòria blanc-i-blava. Quan els jugadors periquitos baixaven de l’autocar van ser rebuts per aficionats del grup Jovent Gironí que corejaven crits d’“A Segona”. Segons va revelar Betevé, el delegat de l’Espanyol, José María Calzón, es va adreçar a un dels seguidors i li va dir “tu calla, puo negre de merda”.

Notícies relacionades

L’Espanyol va confirmar l’incident al demanar disculpes el seu director de Comunicació i Relacions Institucionals, Agustín Rodríguez, a través de Twitter: “En nom del club demanem disculpes per l’incident que òbviament és injustificable i només és producte de la tensió del moment”, va escriure Rodríguez.

Calzón de 73 anys, és el degà dels delegats del futbol espanyol, i ostenta el càrrec al primer equip del club blanc-i-blau des de 1975. També va ser delegat de camp de la selecció espanyola durant el Mundial de 1982.