CELEBRACIÓ EMBOGIDA

Mourinho perd els papers celebrant el pas a la següent fase de la Champions

El tècnic portuguès treu pit després d'arribar als vuitens amb el Manchester United

lmendiola46053147 soccer football   champions league   group stage   group h  181128151033

lmendiola46053147 soccer football champions league group stage group h 181128151033 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho va exercir d’autèntic ‘hooligan’ amb la classificació del Manchester United per als vuitens de final de la Champions. L’entrenador portuguès va deixar anar tota la tensió en la celebració del gol que va marcar Fellaini en el temps de descompte, un gol que va arribar acompanyat de polèmica ja que a l’acció del gol, el jugador belga es va ajudar de la mà per controlar la pilota, tot i que l’àrbitre no ho va apreciar.

Notícies relacionades

El gol de Fellaini, que va posar l’1-0 definitiu en el partit de dimarts a la nit davant el Young Boys suís, va assegurar la classificació de l’equip anglès i va fer esclatar Mourinho, que va agafar una ampoller a peu de camp i el va estampar contra el terra, una acció que no va escapar al control de les càmeres.

“Va ser un moment d’alleujament i frustració", va explicar a la sala de premsa Mourinho, intentant justificar-se. “El partit no era de 0-0. Estava frustrat per no haver pogut marcar abans”, va dir el tècnic portuguès, que va aprofitar la situació per tornar a reivindicar-se. “Un missatge per a alguns dels meus fans, per als que els agraden les estadístiques. He jugat 14 temporades a la Lliga de Campions, 14 vegades m’he classificat en la fase de grup. L’única temporada en què no la vaig jugar, vaig guanyar l’Europa League”.