ÚLTIM DIA DE MERCAT

El Girona ven Timor i recupera Douglas Luiz

El club blanc-i-vermell obté un milió pel traspàs del migcampista al Las Palmas i torna a disfrutar de la cessió del brasiler del City

jdomenech44790905 graf874  girona  26 08 2018   el centrocampista del real mad180831193006

jdomenech44790905 graf874 girona 26 08 2018 el centrocampista del real mad180831193006 / Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

Tot i que Portu era el producte estrella de l’últim dia de mercat, el Girona va fer una operació prèvia que va portarDavid Timor a Las Palmas i a Douglas Luiz, una altra vegada a Montilivi. Quan el club ho va fer oficial a la tarda, la sorpresa va ser només relativa perquè el tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, ja havia avançat la tornada a Girona del brasiler, que tant li havia agradat en la pretemporada però que no va poder quedar-se i jugar a la Premier ja que no va obtenir el permís de treball.

L’operació en si va ser sorprenent, ja que Timor era el futbolista escollit per Eusebio per jugar per davant de la defensa en el 4-1-4-1 i el valencià havia disputat de titular els dos primers partits de lliga. Timor, que havia viatjat a Vila-Real, ja no va entrar al vestidor abans del partit i la seva destinació en els pròxims quatre anys serà el Las Palmas, avui equip de Segona Divisió. Els canaris han pagat prop d’un milió d’euros al Girona, una quantitat similar a la que va pagar el Sevilla per Machín i el Valladolid per Rubén Alcaraz.

Mala experiència

Per a Douglas Luiz, aquesta serà la seva segona oportunitat a Montilivi després d’una primera experiència entre regular i dolenta. El brasiler amb prou feines va comptar per a Machín i va acabar la temporada 2017-18 amb 15 partits, 307 minuts i la sensació d’un any perdut.

Notícies relacionades

El brasiler no estava gens convençut de començar una nova etapa a Girona després que clubs com el Celtic, l’sporting de Portugal, el Benfica, el Fenerbahce i el PSV s’haguessin interessat per ell, però finalment es va decantar per acceptar l’oferta blanc-i-vermella i aquesta setmana vinent ja s’integrarà a la plantilla.

 

Temes:

Girona FC Futbol