Així s'ha acomiadat Cristiano Ronaldo del Real Madrid

"Només tinc sentiments d'enorme agraïment per a aquest club, per a aquesta afició i per a aquesta ciutat", ha escrit el futbolista

zentauroepp40658975 soccer football   the best fifa football awards   london pal180607084931

zentauroepp40658975 soccer football the best fifa football awards london pal180607084931 / JOHN SIBLEY

2
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid ha confirmat aquest dimarts la marxa de Cristiano Ronaldo al Juventus per 105 milions d’euros. El club blanc ha donat la notícia en un comunicat oficial a la seva web cap a les 17.30 h i poc després han publicat una emotiva carta de comiat escrita pel futbolista. 

Aquest és el text íntegre de l’emotiva carta de comiat de Cristiano Ronaldo al Reial Madrid: 

"Aquests anys al Reial Madrid, i a la ciutat de Madrid, han sigut possiblement els més feliços de la meva vida.

 

Només tinc sentiments d’enorme agraïment per a aquest club, aquesta afició i aquesta ciutat. Només puc donar les gràcies a tots ells per l’estima i l’afecte que he rebut.

 

No obstant, crec que ha arribat el moment d’obrir una nova etapa en la meva vida i per això he demanat al club que accepti traspassar-me. Ho sento així i demano a tothom, i molt especialment als nostres seguidors, que si us plau em comprenguin. 

 

Han sigut nou anys absolutament meravellosos. Han sigut nou anys únics. Ha sigut per a mi un temps emocionant, atapeït de consideració, tot i que també dur, perquè el Reial Madrid és d’una altíssima exigència, però sé molt bé que no podré oblidar mai que aquí he disfrutat del futbol d’una manera única. 

 

He tingut al camp i al vestidor uns companys fabulosos, he sentit el caliu d’una afició increïble i junts hem conquerit tres Champions seguides i quatre Champions en cinc anys. I al seu costat, a més, a nivell individual tinc la satisfacció d’haver guanyat quatre Pilotes d’Or i tres Botes d’Or. Tot durant la meva etapa en aquest club immens i extraordinari.

 

El Reial Madrid ha conquerit el meu cor, i el de la meva família, i per això més que mai vull dir gràcies: gràcies al club, el president, els directius, els meus companys, tots els tècnics, els metges, els fisios i els treballadors increïbles que fan que tot funcioni i que estan pendents de cada detall incansablement.

 

Gràcies infinites una vegada més als nostres seguidors i gràcies també al futbol espanyol. Durant aquests nou anys apassionants he tingut davant grandíssims jugadors. El meu respecte i el meu reconeixement per a tots ells.

 

He reflexionat molt i sé que ha arribat el moment d’un nou cicle. Me’n vaig, però aquesta samarreta, aquest escut i el Santiago Bernabéu els continuaré sentint sempre com a una cosa meva, sigui on sigui.

Notícies relacionades

 

Gràcies a tots i, per descomptat, com vaig dir aquella primera vegada al nostre estadi fa nou anys: ¡Hala Madrid!"