DOL BLANC-I-BLAU

Mor Juanjo Díaz, que va ser entrenador de l'Espanyol

El tècnic tenia 68 anys i l'agrupació de veterans ha confirmat la mort

juanjo-diaz

juanjo-diaz

1
Es llegeix en minuts

Juanjo Díaz Galiana, que va ser entrenador del primer equip de l'Espanyol en dues etapes i que durant molts anys va estar vinculat a l'estructura tècnica blanc-i-blava, ha mort als 68 anys, segons ha confirmat en el seu compte oficial l'Agrupació de Veterans de l'Espanyol. L'entitat periquita informa que ha mort després d'una llarga malaltia.

Notícies relacionades

Díaz té com un dels seus èxits principals com a entrenador l'ascens a Primera Divisió que l'Espanyol va aconseguir en la temporada 1989-1990 i que es va certificar en una tanda de penals, en el play-off, davant el Màlaga que en aquella època estava dirigit pel que va ser davanter del Madrid, també mort, Juan Gómez Juanito.

Va treballar des del 1980 fins al 1990 a l'Espanyol i es va tornar a fer càrrec del primer equip blanc-i-blau en la temporada 1993-94. Entre altres clubs també va entrenar el Valladolid, el Palamós, l'Osca i el Badajoz. La capella s'instal·larà a partir de les 11 hores, dijous, al Tanatori de Terrassa, on s'oficiarà el funeral divendres a les 12 hores.