"Han tractat el meu fill com un gos"

Els pares del juvenil del Reus expulsat per anar al derbi amb la samarreta del Nàstic critica el tracte del club i deixa entreveure que fitxarà per l'equip grana

1
Es llegeix en minuts
JOAN VIDAL / TARRAGONA

S’ha acabat el 'fair play'. No pels esforços que han fet els dos clubs, el Nàstic i el Reus, per llimar les diferències. I el focus mediàtic l’ha centrat el cas de Rubén Sánchez Giner. El jugador del juvenil B del club reusenc que va presenciar el partit amb l’afició grana i amb una samarreta del Nàstic acompanyat de la seva parella. El Reus Deportiu va decidir hores més tard expulsar-lo per entendre que havia realitzat una infracció greu al club que li havia obert les portes aquesta temporada amb una beca esportiva.

«Nosaltres vam advertir el nostre fill que no era bona idea anar al partit amb la samarreta del Nàstic», assumeix la mare del Rubén, Pilar Giner, que afegeix: «El que mai esperàvem és la conseqüència tan dràstica que això tindria».

Una vegada acabat el partit el jugador va abandonar les instal·lacions del Municipal per dirigir-se a disputar el seu partit amb el juvenil B davant la Floresta. Una vegada allà i «de forma estranya», segons apunta la mare, el Rubén no va sortir de titular. Va jugar tres minuts al final i després els coordinadors del futbol base, Marc Carrasaco i Iván Taranilla, li van anunciar que no seguiria més al Reus. «L’han fet fora com un gos», va denunciar el pare ahir.

SILENCI DEL CLUB

Notícies relacionades

El Reus no va voler realitzar declaracions, tot i que fonts internes van comunicar a aquest diari que els pares tampoc van demanar explicacions al club per la seva actuació i que van buscar la premsa per perjudicar la imatge del Reus.

Ara el Rubén, que és soci del Nàstic des de fa 10 anys, podria recalar al juvenil C del club grana, pagant prèviament l’equipació i una quota. «El nivell el té, i segurament és el que passarà», expliquen fonts del Nàstic. Si és així, el 'fair play' entre clubs també s’haurà acabat.