La jornada de Lliga

'Chicharito' i els comptes quadrats

L'atacant mexicà pot ser avui nou jugador madridista

Chicharito.

Chicharito.

1
Es llegeix en minuts
C. F. M.
MADRID

L'objectiu no és quadrar els comptes sinó no baixar del calaix més alt i per això Florentino Pérez ha pensat que no eren necessaris Di María i Xabi Alonso, i davant d'això Carlo Ancelotti no ha tingut més remei que callar novament. Això sí, el tècnic ha demanat insistentment al president que li fitxi abans d'aquesta mitjanit un davanter que no faci massa ombra a les estrelles i que accepti un rol secundari a la plantilla blanca. Després de la marxa de Morata al Juventus no té ningú així. Chicharito Hernández és l'home i sembla que arribarà cedit per un any.

Falcao no podia ser-ho perquè de moment Benzema és gairebé tan intocable com Ronaldo i Bale, i  invertir 60 milions perquè escalfi banqueta no és el més intel·ligent. L'opció de Negredo no s'ha contemplat.

¿Falcao al City?

Notícies relacionades

A més, el colombià sembla estar molt a prop del Manchester City com Negredo del València. Per això el Madrid ha apuntat cap a  Chicharito Hernández, amb qui Van Gaal no compta gaire i que accepta amb gust esperar les seves oportunitats amb rang de suplent, com està fent a Anglaterra en les últimes temporades. En la passada va participar en 14 partits i va anotar 4 gols, però segueix tenint bon cartell i ofereix alternatives rematadores que Ancelotti no té.

S'estudiava el seu fitxatge per 20 milions, però arribarà cedit, i per tant, tenint en compte que el Madrid n'acaba d'ingressar 85 per Di María i Alonso, a Pérez li queden diners per a l'hivern.