L'anglès de Botella i el seu "relaxing cup of café con leche" inunden Twitter amb acudits sobre l'alcaldessa de Madrid

Les xarxes socials es burlen del discurs que la política conservadora va dirigir a Buenos Aires al Comitè Olímpic Internacional

El discurs en anglès d’Ana Botella, alcaldessa de Madrid, davant el COI, la setmana passada a Buenos Aires.

2
Es llegeix en minuts

Al referir-se als causants del fiasco de Madrid 2020, José María Aznar podrà tornar a dir --aquesta vegada amb absolut fonament-- aquella coneguda frase seva de "no són en muntanyes llunyanes ni en deserts remots". Perquè certament una de les grans responsables del fracàs olímpic viu molt a prop seu: Ana Botella. La presentació que l'alcaldessa de Madrid va fer davant el Comitè Olímpic Internacional (COI) ha rebut crítiques dels mitjans de comunicació internacionals i ha omplert les xarxes socials de nombrosos comentaris que van de la indignació al sarcasme, tant pel seu contingut com per l'anglès poc fluid amb què es va expressar la dirigent conservadora.

Notícies relacionades

Ha resultat especialment reprovat el fragment del discurs de Botella en què va convidar els membres del COI a prendre's una "relaxing cup of café con leche in the Plaza Mayor" o animar-se a un "romantic dinner in el Madrid de los Austrias", com si a Buenos Aires se celebrés un congrés internacional de turisme o si els adinerats jerarques de l'olimpisme internacional no coneguessin de sobres els nombrosos racons agradables de la capital d'Espanya. Aquest dilluns al matí, compartien la llista de 'trending topic' #AnaBotella, #PlazaMayor i #PelisconAnaBotella. Algú ha obert el perfil @relaxingcup amb una foto de l'alcaldessa i aquest dilluns al migdia ja tenia gairebé 15.000 seguidors.

A continuació, una mostra variada de les piulades inspirades en l''speech' de la 'mayor' de Madrid.