Botella també fa broma amb la seva "relaxing cup of café con leche"

"Jo conec bé el sentit de l'humor en aquest país i jo també me'n ric moltes vegades de mi mateixa", ha assegurat l'alcaldessa de Madrid

Ana Botella es riu de si mateixa i del seu relaxing cup of café con leche. / periodico

1
Es llegeix en minuts

"Espero que hagin servit a tothom el seu cafè amb llet", ha obert aquest dijous el foc l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, en la seva primera compareixença pública després de la derrota de la candidatura de Madrid als Jocs Olímpics del 2020.

Era un matí en què l'expectació política i el focus mediàtic d'un Hotel Ritz molt concorregut estaven tant a saber si l'alcaldessa defensava rellançar Madrid o no a una nova carrera olímpica com a veure la reacció que tenia a la multitud d'acudits que circulaven per les xarxes socials sobre la seva intervenció en l'última jornada a Buenos Aires.

I ha estat la mateixa Botella la que ha encarat el ja famós"relaxing cup of café con leche in plaza Mayor" en to jocós.

"Me'n ric de mi mateixa"

"¿Cafè amb llet? Jo conec bé el sentit de l'humor en aquest país i jo també me'n ric moltes vegades de mi mateixa", ha assegurat després de defensar que, més enllà d'anàlisis interessades, la presentació de la candidatura a l'Argentina va ser"molt bona".

Notícies relacionades

Malgrat que la compareixença de l'alcaldessa havia generat una gran expectació, fins al punt que els periodistes han estat ubicats en un saló diferent i que s'han hagut d'ampliar les taules de convidats, Botella ha arribat al saló del Ritz molt aviat, caminant somrient i saludant els periodistes.

Ja davant les càmeres, l'alcaldessa ha contestat a tot, o més aviat a gairebé tot. I fins i tot ha fet broma amb el "cup of café".