VÍCTIMA D'UN INFART Als 54 ANYS

Consternació en el món de l'esport per la mort de Manolo Preciado

"Va ser un home de futbol que sempre va representar bé aquest esport", subratlla Vicente del Bosque

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Sembla mentida que a una persona li puguin passar tantes coses, i a la seva família, és increïble. Estemimpactats, impressionats". D'aquesta manera resumia el seleccionador d'Espanya,Vicente del Bosque, el sentiment del món de l'esport al saber lamort de l'entrenador Manolo Preciado, víctima d'un infart als 54 anys.

Del Bosque confessava a Radio Marca des de Polònia les seves sensacions sobre la mort del qui havia de ser el nou tècnic delVila-real: "No tenia un tracte permanent amb ell, però sempre va ser un noi carinyós, educat, unhome de futbol que ha representat bé aquest esport. Ha sigut un lluitador sempre, sempre".

Notícies relacionades

La xarxa socialTwitterha estat el mitjà elegit per molts per fer arribar el seu condol a la família de Preciado i per recordar la figura del tècnic. Un dels primers a fer-ho ha estat el president delBarça, Sandro Rosell, que ha enviat una "forta abraçada a la família i amics de Manolo Preciado. Descansi en pau". També elReial Madrid i l'Atlètic de Madridhan lamentat "profundament" la pèrdua i han expressat el seu condol.

Borja Valero, jugador del Vila-real, escrivia que Preciado va ser "un gran home. N'hi hauria d'haver més com ell en el món del futbol". També el blaugranaGerard Piquétransmetia "una forta abraçada a la família. "Se'n va un dels grans d'aquest esport", afegia.