AUTOMOBILISME

McLaren vol que li retirin a Raikkonen el títol de F-1

1
Es llegeix en minuts
E. P. R. / BARCELONA

McLaren va mentir, dimecres passat, quan per boca del seu administrador general, Martin Whitmarsh, va assegurar que la demanda presentada davant la Cort d'Apel.lació de la FIA, el dictamen de la qual se sabrà avui, contra Williams (Nico Rosberg, quart en el decisiu GP del Brasil) i BMW (Robert Kubica, cinquè i Nick Heidfeld, sisè) no pretenia prendre-li el títol al finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) i entregar-lo al seu protegit Lewis Hamilton, "sinó obtenir un aclariment del reglament de cara al 2008".

Notícies relacionades

Ian Mill, advocat de McLaren, va exigir ahir davant la FIA que Williams i BMW siguin sancionats "per utilitzar gasolina il.legal" i els seus tres pilots, desqualificats. És a dir, McLaren sí que vol aconseguir el títol de pilots --perdut ja el de constructors per l'espionatge a Ferrari-- als despatxos.

Si Rosberg, Kubica i Heidfeld són finalment desqualificats, Hamilton, que va acabar en setena posició l'últim GP, i va sumar només 2 punts (per a un total de 109, igual que Alonso i un menys que Raikkonen, que va acabar amb 110), passaria a acabar quart darrere de Raikkonen, Felipe Massa i Alonso, sumaria 5 punts i arribaria a la xifra de 112, que li donaria el títol.