Ordenança municipal de civisme

La policia local d’Esplugues intensifica el control del civisme amb animals

Segons el consistori local, l’incivisme associat amb propietaris d’animals de companyia és un dels problemes més citats pels habitants

La policia local d’Esplugues intensifica el control del civisme amb animals

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local d’Esplugues (Baix Llobregat) intensificarà un control diari de parcs i jardins per vetllar pel compliment de l’ordenança municipal de civisme, així com els patrullatges a peu pels barris.

Aquesta mesura s’ha posat en marxa, segons el consistori d’Esplugues, en la línia de les «necessitats de la ciutadania», ja que a les enquestes de satisfacció ciutadana que l’Ajuntament d’Esplugues fa periòdicament sol aparèixer l’incivisme associat amb propietaris d’animals de companyia com un dels problemes citats pels habitants del municipi del Baix Llobregat.

Gran part de la tasca policial consisteix a informar, fonamentalment les persones que passegen gossos, sobre obligacions com la de recollir els excrements dels animals, portar-los lligalls o tenir-los censats i identificats amb microxip. Des de començament d’any s’han gestionat un total de 57 denúncies relacionades amb la tinença d’animals.

Notícies relacionades

Les multes i sancions per la infracció de l’ordenança municipal del civisme relacionada amb la tinença d’animals de companyia poden ser més de 450 euros.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet a EL PERIÓDICO l’Hospitalet