Roses i llibres

La Diada de Sant Jordi d’Esplugues d’aquest any es trasllada a la plaça Catalunya

El consistori ha promogut accions perquè la ciutadania decori les seves façanes, finestres i balcons i es recomanin llibres

La Diada de Sant Jordi d’Esplugues d’aquest any es trasllada a la plaça Catalunya
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 23 d’abril se celebrarà la Fira del Llibre i la Rosa d’Esplugues (Baix Llobregat), aquest any canvia d’ubicació i es farà a la plaça Catalunya d’11 h a 20 h amb les mesures de distància i d’higiene que dicta el Procicat.

Ja està disponible la reserva d’entrades gratuïtes per al control d’aforament de diversos actes que se celebraran els dies 23, 24 i 25 d’abril: El divendres 23 al parc Onze de Setembre tindrà lloc la representació de laLlegenda de Sant Jordi, a càrrec de la companyia Gog i Magog. També divendres a les 17.30 h a la Biblioteca Pare Miquel es podrà veure el contacontes Blai Senabre explicant Sant Jordi, la princesa i el drac, qui diu la veritat?. El cap de setmana la Companyia Tonton representaran La llegenda de Sant Jordi a l’Escola Isidre Martí dissabte i a l’Escola Can Vidalet diumenge.

Altres activitats

En paral·lel, l’Ajuntament promourà accions perquè la ciutadania decori les seves façanes, finestres i balcons i es facin recomanacions de llibres. A més, es retolaran i publicaran versos en diferents passos de vianants, dins de l’activitat ‘Versos al pas’.

Notícies relacionades

Els museus d’Esplugues faran jornades de portes obertes durant el dissabte 24 i el diumenge 25 d’abril i oferiran tallers, conferències i visites guiades.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sant Jordi