MÚSICA PER A L'ESTIU

Tornen les nits de jazz als jardins de Can Tinturé d'Esplugues

Monique Makon, Quimic Trio i Jofre Trio seran els artistes que actuaran en aquesta edició del cicle de concerts

jazztintur-5-

jazztintur-5-

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les cites més destacades del mes de juliol a Esplugues són, sens dubte, les nits de jazz que acullen els divendres els jardins de Can Tinturé, en què el públic pot disfrutar de concerts únics i singulars i que tornen aquesta mateixa setmana amb la primera actuació del programa. 

El cicle de concerts l’inaugurarà aquest divendres la prodigiosa veu de Monique Makon, que, acompanyada del pianista Álex Serrano i el baixista Juan García, sorprendrà el públic amb el seu registre variat, entre el jazz i el rythm and blues.

El segon divendres del mes serà el torn de Quimic Trio, que seran els encarregats d’amenitzar la vetllada amb un espectacle on tindrà cabuda tant el seu repertori propi com les seves versions de grans temes clàssics.

El piano de Llorenç Colomar, el baix i el contrabaix de Quim Solías i la bateria de Quim cubero, integren aquest jove trio jazzístic, que ja ha tocat per tot Catalunya.

Cada divendres del mes

El colofó al cicle el posarà el divendres 26 Jofre Fité Trio, amb el jove pianista Jofre Fité al capdavant, que estarà acompanyat, com és habitual, per Héctor Tejado al contrabaix i per Marc Barnaus a la bateria.

Notícies relacionades

Els tres joves oferiran un repertori inspirat en trios de jazz modern, però també interpretaran temes de pop i de jazz tradicional. A més, durant els tres dies de l’esdeveniment, el Museu de Can Tinturé obrirà les portes a partir de les 21.30 h.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Jazz Concerts