Judicial

El membre del CDR d'Esplugues que va fugir de la Guàrdia Civil és a l'estranger

Adrià Carrasco està acusat de delictes de rebel·lió i terrorisme

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) Adrià Carrasco, a qui la Guàrdia Civil no va trobar al seu domicili d’Esplugues perquè testifiqués davant de l’Audiència Nacional així com la també membre del grup, Tamara Carrasco, és a l’estranger.

Així ho ha explicat el membre del grup de suport a Adrià Carrasco a Esplugues, Efrem Blàzquez, afegint que revelarà el seu parador en els propers dies.

Notícies relacionades

El 10 d’abril, emmarcat en l’operació ‘Cadera’, agents de la Guàrdia Civil van acudir al domicili tant d’Adrià Carrasco, a qui no van trobar, com al de Tamara Carrasco, a Viladecans, a qui van detenir, van traslladar als calabossos de la Guàrdia Civil a Tres Cantos, després davant del jutge per a la declaració i que va ser posada en llibertat amb càrrecs.

Adrià Carrasco està acusat de delictes de rebel·lió i terrorisme, i Blàzquez celebra que hagi decidit abandonar el país per tenir “certes garanties”. “Són molts els casos en què s’apliquen mitjanes cautelars totalment desproporcionades i no sabem què pot passar”, ha lamentat.