L’Espanyol, multat amb 400 euros per les protestes contra l’Almeria

L’Espanyol, multat amb 400 euros per les protestes contra l’Almeria

David Ramirez

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El sorollós adeu de l’Espanyol a Primera ha tingut també conseqüències econòmiques per al club. Tot i que des d’alguns sectors s’apuntava que la sanció per tot el xivarri del comiat (llançament de pilotes de tennis, pilotes de platja, xiulets, pancartes...) podria arribar a 3.000 euros, la multa finalment serà de 400.

Aquesta és la quantitat imposada pel Comitè de Competició després d’analitzar les indicacions de l’àrbitre Soto Grande a l’acta del xoc contra l’Almeria. L’òrgan disciplinari ho considera com un incident de caràcter lleu. En aquest tipus d’accions la sanció no supera mai els 600 euros.

Per les «pilotes inflables»

El col·legiat només va fer referència en la seva acta al «llançament de les pilotes inflables per part dels aficionats situats darrere de la porteria a la grada de l’esquerra des de la sortida del túnel dels vestidors», que van obligar a aturar el partit en els minuts 22 i 35.

Soto Grade va ser benèvol al no recollir la coincidència del gol de l’Almeria amb cap altre llançament de pilotes en la segona part. Els jugadors del club andalús es van queixar d’aquesta circumstància, que hauria elevat la multa i, fins i tot, podria haver causat un apercebiment de tancament.

Pendents de la invasió

Notícies relacionades

El club periquito no rebrà càstig per les pancartes contra la persecució arbitral viscuda aquest curs ni pel primer minut sense jugar protagonitzat pel conjunt de Luis García.

L’entitat, d’altra banda, continua esperant la resolució de l’expedient extraordinari obert per la invasió de l’estadi dels seguidors periquitos durant la celebració del Barça del títol de Lliga el 14 de maig passat.

Temes:

UD Almeria