Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol cau en un amistós contra el Torí (0-1)

  • L’equip periquito, que feia 28 dies que no competia, tornarà a jugar dimecres contra el Mechelen belga.

L’Espanyol cau en un amistós contra el Torí (0-1)

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Vint-i-vuit dies són els que feia que l’Espanyol no disputava un partit oficial (des del duel de la Copa del Rei de La Rosaleda), però la vida no ha canviat massa per al conjunt periquito, que aquest dissabte ha disputat el primer amistós de l’estada per terres murcianes contra el Torí (0-1). L’equip de Diego Martínez es va quedar sec i va perdre per la mínima contra el club italià. Dimecres tocarà un nou enfrontament, contra el Mechelen belga, abans de tornar a Barcelona.

El tècnic va apostar al Pinatar Arena per un onze ple de titulars amb la baixa notable de Sergi Darderper un procés víric i Puado, amb molèsties al turmell. Álvaro Fernández es va col·locar sota els pals.

El partit es va decidir amb un gol d’Aleksei Mirantxuk, migcampista del Torí, que va batre el porter periquito després d’un contraatac que va desarmar la defensa (m. 39). La gardela amb l’esquerra del rus va deixat tocat un Espanyol que va buscar l’empat just abans del descans amb un xut de Joselu, que va topar amb Berisha. 

Sense idees

Diego Martínez va moure l’arbre en l’intermedi amb tres canvis, però va ser el Torí qui va estar a punt de fer el 0-2 amb una oportunitat de l’exblaugrana Sanabria. Ricci tampoc va estar encertat per als italians, que van modificar completament l’onze a mitja hora del final.

Notícies relacionades

Al conjunt periquito li faltaven idees en el tram final i Diego Martínez va fer l’últim intent amb l’entrada d’homes com Braithwaite.

L’Espanyol va buscar les taules fins al final, especialment amb accions a pilota aturada, però va ser incapaç de marcar contra un rival amb les baixes d’importants futbolistes, com els mundialistes serbis Milinkovic Savic, Lukic i Radonjic, el suís Ricardo Rodríguez i el croat Nikola Vlasic, que encara està disputant el torneig de Qatar.

Temes:

Espanyol