Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Per què Torra ha d'estar als Jocs del Mediterrani a Tarragona

zentauroepp43716093 pla mig d un seri s president de la generalitat  quim torra 180612134408

zentauroepp43716093 pla mig d un seri s president de la generalitat quim torra 180612134408 / Jordi Bataller

Crec que el president Torra ha d’estar present en la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona, per donar suport a la ciutat catalana i a un esdeveniment que tants esforços ha costat organitzar.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No anar-hi perquè hi va el rei d’Espanya i aquest no demana disculpes em sembla una rebequeria tan histèrica com la de la senyora Arrimadas, que no vol parlar amb el president si no es retira la pancarta a favor dels presos que llueix al balcó del Palau de la Generalitat. 

Ara bé, el president Torra ha de fer palès davant el monarca el seu rebuig al discurs que va fer el dia 3 d’octubre i exigir-li les disculpes que calguin.

Aquell discurs, al meu parer totalment miserable, va excloure milers de catalans. Ell podia haver defensat la unitat territorial d’Espanya i, a la vegada, haver estat una figura conciliadora, però va prendre partit, defensant l’ús d’una violència extrema i inadmissible.

A mi el rei ja no em representa i tant de bo es quedés a casa seva; però si vol venir, doncs que no s’estranyi si es troba una actitud hostil, de buit o de menyspreu.  

Participacions delslectors

Mésdebats