Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Hem de lluitar contra les desigualtats sanitàries que pateixen les dones"

"Hem de lluitar contra les desigualtats sanitàries que pateixen les dones"

UNAI HUIZI / 123RF

El proper 28 de maig se celebra el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i vull aprofitar per vetllar per la salut i benestar de totes les dones del món i recolzar la lluita per garantir la igualtat de gènere en l’atenció mèdica, en mesures de prevenció i en la visibilitat de condicions de gènere, que també tenen el dret de ser tractats com cal.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Per aquest dia ja s’han començat a mobilitzar campanyes, activitats educatives i informatives, tallers i jornades sensibilitzadores en diferents districtes per tal de tenir en compte la perspectiva de gènere i fomentar la inclusió, el suport mutu i la igualtat.

Ja són moltes dones les que pateixen desigualtats sanitàries a causa de les seves condicions biològiques, econòmiques, socials i culturals per culpa de la dificultat d’accés a la sanitat, abusos físics o sexuals o dependència econòmica, com també condicions durant la maternitat o casos de càncer de mama, etc.

És per tots aquests motius que el 28 de maig és un dia de commemoració, lluita i unió.

Participacions delslectors

Mésdebats