Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"A l' exposició de Sorolla no s'admet entrada per l'acompanyant d'una persona amb discapacitat"

"A l' exposició de Sorolla no s'admet entrada per l'acompanyant d'una persona amb discapacitat"

Guillem Roset (ACN)

Cristina Casals

Amb una gran il·lusió, vaig començar a treure les entrades per anar a l'exposició de Sorolla a la Casa Amatller. Viatjar pels seus quadres és realment atractiu. Però com en tot, et trobes amb impediments burocràtics que et desgasten i desesperen. Pas al cas concret.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

No hi ha cap opció per treure l'entrada per a l'acompanyant (necessitat obligatòria) d'una persona amb discapacitat superior al 65%. T'informes telefònicament i et comuniquen que, en ser una fundació privada, no s'acull a les normatives de la Generalitat. La meva pregunta és la següent: com és que aquest cas no ho contempla? Si, justament, una fundació té com a objectius la defensa dels drets humans, l'assistència i la inclusió social, i la creació, en aquest cas, de programes culturals.

Ràpidament, em va venir al cap Unzué, al Congrés, intentant defensar els drets de tot discapacitat. Com sempre, les polítiques socials no tenen en compte aquells que, de debò, estan necessitats.

Participacions delslectors

Mésdebats