Menjar a casa

Els restaurants envien a EL PERIÓDICO les seves propostes de menjar a domicili

Desenes d'establiments responen a la iniciativa d'Entre tots per impulsar la seva activitat després de les restriccions acordades pel Govern per la Covid

zentauroepp55435232 entre todos menu 8201015221011

zentauroepp55435232 entre todos menu 8201015221011

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Desenes de restaurants, cafeteries i bars han respost a la crida d’EL PERIÓDICO en recolzament a la seva activitat després que el Govern anunciés les últimes restriccions com a mesura per evitar la propagació de la Covid i ens han enviat les seves propostes de menjar a domicili per arribar amb més facilitat als clients.

La iniciativa, que pretén donar impuls als seus negocis quan les terrasses i interiors dels establiments es mantenen diversos dies tancats, ha sigut calorosament rebuda per restauradors i treballadors del sector, molt afectat ja per les diferents mesures de seguretat i higiene que requereix la posada en marxa del negoci en les condicions de pandèmia, amb distància mínima de taules, neteja específica, hidrogels i control de l’aforament fins ara.

Notícies relacionades

Des de La Tartareria Raw Food, que ens recorda a la seva carta que van ser escollits el 2019 com el millor restaurant de nova obertura pels lectors d’EL PERIÓDICO, fins al restaurant mexicà Tienguis, que apunta que «a causa de les restriccions hem hagut de tancar el restaurant, però continuem portant alegria a qui vulgui disfrutar del nostre sabor de Mèxic», fins al restaurant Casa Blanca, a Sants, on els seus amos, la família Larregola, agraeixen el gest «per la confiança i per ajudar-los a continuar treballant».

CERCADOR DE LOCALS PARTICIPANTS

S’adjunta a continuació un cercador de locals que han participat en la iniciativa (la llista s’anirà actualitzant periòdicament). Es pot buscar des de la localitat o el districte, també pel nom de l’establiment o per paraules clau del tipus de menjar. Per exemple: tradicional, catalana, mediterrània, japonès, italià, hamburgueses, arrossos...