1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que el PP hagi guanyat clarament les eleccions, l’ambient a la seu del partit al carrer Génova va distar molt de l’eufòria que a hores d’ara de la nit ja era palpable en les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig. Quan Feijóo s’ha referit a la crisi que va viure el partit per la disputa entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso, els simpatitzants del PP han corejat el nom de la presidenta de la Comunitat de Madrid. Després d’uns segons en silenci, Feijóo s’ha referit a Ayuso agraint-li el suport.

Just abans que comencessin els crits, Feijóo estava referint-se a la confiança del seu partit i els votants. Quan la gent ha corejat el cognom de la presidenta, el candidat a la presidència ha callat perquè es poguessin sentir.

Notícies relacionades

Durant les paraules de Feijóo també s’han sentit crits de «president», «president» i «oa, oa, oa, Feijóo a la Moncloa». A més, els simpatitzants populars han botat sota el lema «socialista el que no boti» i han cantat també «¡Que et voti Txapote!».

«Quatre anys d’infern»

Durant el recompte ajustat entre el PP i el PSOE, en el qual la suma del PP i Vox no arriba a la majoria, els seguidors del PP, sense música de fons, auguraven amb «molta preocupació» i revisant els seus mòbils el resultat de les urnes. N’hi ha que temen, segons han dit a EFE, «quatre anys més d’infern».