El Periódico de l'Eixample

LA RECEPTA
Llobarro a la sal
Mari Carmen Hortigüela Ruiz, mestressa de la peixateria Sole i fills Toni i Carme, al mercat del Fort Pienc, proposa una variant de la recepta de peix a la sal. Aquesta vegada per preparar al foc i no al forn: llobarro a la sal. Aclareix que per a aquest plat es pot utilitzar tota mena de peix amb escames.
INGREDIENTS
Llobarro obert en dos filets
Sal gruixuda
Romaní
Aigua
Verdures al gust
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Poseu en una cassola de ferro un llit de sal gruixuda d'uns dos centímetres. Mulleu la sal esquitxant-hi aigua amb les mans.
Afegiu-hi el romaní fresc per aromatitzar el peix. Poseu els dos filets de llobarro amb les escames tocant la sal.
Notícies relacionadesCobriu-ho i poseu-ho a foc mitjà. Des que la cassola estigui calenta, han de passar uns set minuts i el peix estarà a punt.
Per acompanyar, talleu en una altra cassola verdures al gust com pastanagues, porros i carbassó. Deixeu-les coure a foc lent amb un raig d'oli d'oliva. S'ha de servir el peix calent.
- Conducció Per aquest motiu hauràs de portar piles al cotxe a partir de l'any que ve
- Consells pràctics Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Política local Els locals del Born hauran de tancar abans si fan soroll de nit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- L'ADMIRACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL Ecos de l'Inter-Barcelona: "La millor semifinal de la història de la Champions; ningú volia que s'acabés"