Emprenedoria

El Consorci admet 12 ‘start-ups’ logístiques més a la seva incubadora

Amb les noves incorporacions, l’espai de la Zona Franca per ajudar empreses a enlairar-se supera els 40 projectes

El Consorci admet 12 ‘start-ups’ logístiques més a la seva incubadora

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) va oficialitzar ahir la incorporació de 12 noves start-ups a la seva incubadora de projectes logístics, la Logistics 4.0 Incubator. Es tracta d’un espai impulsat amb la Fundació Incyde i cofinançat a través de Fons Feder, que pretén ajudar empreses a enlairar-se amb solucions tecnològiques relacionades amb aquest àmbit. L’any que porta de trajectòria, aquesta iniciativa acumula una trentena de companyies assistides, un volum que arriba ara a les 42, a l’incorporar-se aquesta nova fornada.

Notícies relacionades

Actives a la incubadora hi ha 30 start-ups, comptant amb aquesta dotzena a què es va donar ahir la benvinguda. Són projectes per millorar el rastreig de paquets i la sincronització dels diferents actors (Actiontracker, Nubfreight, Sincropool o Wecaria Technologies), solucions per aprofitar millor determinats trajectes (Flexyfreight, HermIA o Janvi Logistics), plataformes per gestionar de manera àgil necessitats urgents (Envío x Envío o Kovix), eines per automatitzar tasques (Kepler AI Logistics), una companyia d’assistència a la carretera (South East Analytics) i una empresa que desenvolupa un vehicle de repartiment autònom (Vaive Logistics).

"Un any després, el balanç és molt positiu i ens reafirma en la nostra aposta de comptar amb una plataforma que ofereix serveis de valor afegit al col·lectiu empresarial, científic i tecnològic", va remarcar el delegat especial de l’Estat en el Consorci, Pere Navarro.