Supermercats

¿A quines zones d’Espanya és més car i més barat comprar ‘online’?

Mateixos productes, mateixos supermercats i, no obstant, diferents preus depenent de la zona d’Espanya on es visqui: els gallecs, els més afortunats, mentre que els navarresos surten perdent

supers online 1600x900

supers online 1600x900

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

De les diferències que hi ha, segons la comunitat autònoma on es visqui, en una cistella ‘online’ ha deixat constància l’últim informe del comparador de preus ‘online’ Soysuper, en el qual s’indica que hi ha una diferència de fins a l’1,5% en els preus totals que es paguen. Galícia és l’autonomia més barata i Navarra, la més cara.

Després d’analitzar 150.000 productes oferts a les respectives pàgines d’internet per 9 grans supermercats les conclusions del comparador no deixen cap mena de dubte: Galícia és on més barat es compra, tant com un 0,82% respecte a la mitjana nacional. D’igual manera, a Múrcia (-0,44%), Madrid (-0,40%), el País Valencià (-0,19%) i Andalusia (-0,17%) també s’hi paga menys.

Notícies relacionades

Per contra, els habitants de Navarra són els menys afortunats, ja que paguen un 0,67% més del que de mitjana paguen la resta d’espanyols per productes idèntics. Juntament amb Navarra, les illes Balears (+0,51%), l’Aragó (+0,45%), la Rioja (+0,43%) i Euskadi (+0,39%) també surten perjudicats en la comparativa.

L’informe encara fila més prim i assenyala que, per províncies, Osca, Sòria, Navarra, Biscaia i Ciudad Real són les més cares a l’hora d’omplir ‘online’ la cistella, mentre que Lugo, la Corunya, Ourense, Pontevedra i Conca en serien les més barates.

Temes:

Supermercats