durant l'estat d'alarma

Ikea ofereix servei de menjar a domicili de la mà de Just Eat

En un primer moment es posa en marxa a Madrid, des de la botiga del carrer de Goya

productos-de-ikea-disponibles-en-just-eat

productos-de-ikea-disponibles-en-just-eat

1
Es llegeix en minuts

La multinacional Ikea ha decidit entrar en la línia de negoci de servei de menjar a domicili de la mà de Just Eat a Espanya perquè els usuaris puguin demanar els productes de la botiga d’alimentació de la firma sueca.

Notícies relacionades

En concret, es tracta d’un servei temporal que es mantindrà mentre duri la situació actual de tancament de les seves botigues físiques per l’estat d’alarma per frenar l’expansió del coronavirus.

Aquest servei es presta des de la botiga Ikea Goya de Madrid i estarà disponible en aquest primer moment de dimecres a diumenge per, després, funcionar possiblement tota la setmana. Els usuaris podran disfrutar als seus domicilis –situats en un radi de conducció de 15 minuts respecte a la botiga– dels productes Ikea Food que habitualment estan a la venda a la seva botiga d’alimentació, a elegir entre una oferta de més de 80 articles que inclou les seves icòniques mandonguilles sueques, el salmó o el braó. A més, està previst que pròximament els usuaris també tinguin accés a través de la plataforma (web i app) de Just Eat a l’oferta de plats preparats llestos per consumir més icònics del restaurant d’Ikea.

Temes:

Ikea