institució econòmica

Valls es reuneix amb la futura nova direcció de la Cambra

L'equip actual i el que el rellevarà consensuen un calendari per a una "bona transició"

zentauroepp48380273 eines190529162255

zentauroepp48380273 eines190529162255

1
Es llegeix en minuts

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, s’ha reunit amb els portaveus de la candidatura Eines de País, guanyadora de les últimes eleccions a l’entitat. Entre els assistents, hi havia el futur president, elegit entre els representants de la candidatura, Joan Canadell, que ha proposat, entre altres mesures, sotmetre la votació dels empresaris si la Cambra ha de treballar per la independència de Catalunyindependència a.

També hi han participat els candidats a les vicepresidències, Mònica Roca (que està previst que rellevi Canadell en la presidència en els dos últims anys), Pere Barrios i Roser Xalabarder, i el candidat a ocupar el càrrec de tresorer, Jordi Pomarol. Per part de la Cambra, també hi han participat, a més del president, Miquel Valls, el director gerent, Xavier Carbonell.

Presa de contacte

La primera presa de contacte ha servit d’introducció a les activitats i serveis que ofereix la institució, amb l’objectiu de "fer una bona transició entre l’equip de govern actual i els candidats postulats per la candidatura Eines de País a la presidència i les vicepresidències del comitè executiu".

Durant la trobada, també s’ha fixat un calendari de reunions de treball temàtiques amb els diferents departaments de la Cambra durant el mes de juny.

El 5 de juny tindran lloc les votacions per escollir els sis candidats per al ple proposats per les patronals Pimec Foment. Les dues organitzacions no s’han posat d’acord fins ara en una llista conjunta i presenten sis candidats cada una.

Notícies relacionades

Una vegada feta aquesta elecció, quedarà constituït el ple amb els seus 60 membres. Els 54 membres del ple (40 elegits per sufragi universal i 14 d’empreses que hi fan una aportació de 75.000 euros anuals).