EXPANSIÓ INTERNACIONAL

Cellnex vol augmentar la seva presència al Regne Unit i Holanda

tobias

tobias

1
Es llegeix en minuts

Cellnex vol augmentar la seva presència al Regne Unit i Holanda, dos dels sis països en què opera la companyia d’infraestructures de telecomunicacions sense fil, a més d’Espanya, Itàlia, França, Suïssa i el Regne Unit. El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez, va defensar aquest dimecres que l’estratègia de la companyia passa per consolidar-se i "guanyar mida" en aquests països, per després estudiar si salta a altres zones com Alemanya.

El directiu va remarcar que Cellnex té un focus "exclusivament europeu", sobretot la seva part occidental, per factors com la seguretat que la regió dona a les inversions a llarg termini que l’empresa ha de fer. Martínez va assenyalar que a Europa hi ha un total de 400.000 torres de telecomunicacions i que l’empresa en gestiona prop de 28.000: "Encara queda molt camí per recórrer", va manifestar.

Notícies relacionades

Sobre ConnecT, el primer accionista de Cellnex, Martínez va indicar que podria aportar gairebé 1.500 milions d’euros per "reforçar" els projectes de l’empresa a través d’ampliacions de capital, a més del que podrien aportar la resta d’accionistes. ConnecT és propietat d’Edizione, holding industrial de la família Benetton Edizione, i compta amb el 29,9% del capital de la companyia des del juliol.

Cellnex va tancar els nou primers mesos del 2018 amb unes pèrdues de 26 milions d’euros davant els guanys de 29 milions registrats en el mateix període de l’any passat, a causa dels costos de les retallades de plantilla en les seves filials espanyoles Tradia i Retevisión. Martínez va remarcar que l’ERO té impacte en aquest exercici, però que es tracta d’un "fet puntual i conjuntural" en els resultats de l’empresa.

Temes:

Cellnex