patrimoni

MK Premium invertirà vuit milions en immobles de l'àrea metropolitana

La immobiliària considera que la falta d'oferta de Barcelona pressionarà sobre els preus de les poblacions properes

zentauroepp15531606 santa coloma de gramanet  22 03 2011 edificios cubic de sant181017125641

zentauroepp15531606 santa coloma de gramanet 22 03 2011 edificios cubic de sant181017125641 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa immobiliària MK Premium ha anunciat una inversió de vuit milions d’euros per comprar edificis de vivendes a l’àrea metropolitana de Barcelona, amb preferència per l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

En un comunicat difós aquest dimarts, MK Premium ha indicat que aquesta decisió, que s’executarà en les pròximes setmanes, forma part de la nova estratègia empresarial fins al 2020 per augmentar la seva cartera patrimonial.

"Hi ha una situació similar a la que vam viure durant la bombolla immobiliària, en la qual va augmentar la recerca de vivenda a l’àrea metropolitana, davant del notable augment de preus, tant de venda com de lloguer, a la capital catalana. Creiem que és una oportunitat que se’ns obre, ja que com a empresa vam néixer en plena crisi econòmica”, ha explicat Daniel Leiva, un dels socis de la immobiliària.

Notícies relacionades

MK Premium continuarà amb la seva línia de negoci de rehabilitar edificis per millorar el seu estat de conservació i rendibilitat.

L’empresa patrimonial ha operat fins ara essencialment al mercat madrileny i al de Barcelona, i aquest any ha adquirit també cinc edificis a Porto i Lisboa.