DISTRIBUCIÓ

El Corte Inglés deixarà el centre de la Rambla de Barcelona

La companyia deixarà l'edifici l'1 de març al vèncer el contracte de lloguer

getthumbsbyfilename1

getthumbsbyfilename1

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Corte Inglés reordena la seva oferta comercial al centre de Barcelona. La companyia ha decidit no renovar el contracte de lloguer que tenia a l’edifici de plaça de Catalunya amb la Rambla, dedicat a les firmes de moda, i per això en tancarà les portes l’1 de març que ve.

Es tracta del centre més petit que tenia la firma a la ciutat, situat a la plaça de Catalunya, 23, cantonada amb la Rambla. És un immoble propietat d’IBA Capital que regentava la firma en règim de lloguer. El contracte vencia al juny, i les empreses no han arribat a un acord de renovació. 

Notícies relacionades

Fonts de la firma de grans magatzems apunten que, a més, es produïen «duplicitats» d’oferta, perquè moltes de les marques presents a l’edifici també es podien trobar als centres de la plaça de Catalunya i del Portal de l’Àngel. Tot el personal serà reubicat, i es reforçarà l’oferta dels dos centres.

L’edifici té una superfície bruta llogable de 7.393 metres quadrats, i és propietat d’IBA Capital, que va comprar l’immoble a El Corte Inglés el 2013 per 100 milions. Anteriorment havia acollit la seu del Banc Central.