Anar al contingut

DISTRIBUCIÓ

El Corte Inglés deixarà el centre de la Rambla de Barcelona

La companyia deixarà l'edifici l'1 de març al vèncer el contracte de lloguer

Josep M. Berengueras

El Corte Inglés deixarà el centre de la Rambla de Barcelona
El Corte Inglés reordena la seva oferta comercial al centre de Barcelona. La companyia ha decidit no renovar el contracte de lloguer que tenia a l’edifici de plaça de Catalunya amb la Rambla, dedicat a les firmes de moda, i per això en tancarà les portes l’1 de març que ve.
Es tracta del centre més petit que tenia la firma a la ciutat, situat a la plaça de Catalunya, 23, cantonada amb la Rambla. És un immoble propietat d’IBA Capital que regentava la firma en règim de lloguer. El contracte vencia al juny, i les empreses no han arribat a un acord de renovació. 
Fonts de la firma de grans magatzems apunten que, a més, es produïen «duplicitats» d’oferta, perquè moltes de les marques presents a l’edifici també es podien trobar als centres de la plaça de Catalunya i del Portal de l’Àngel. Tot el personal serà reubicat, i es reforçarà l’oferta dels dos centres.
L’edifici té una superfície bruta llogable de 7.393 metres quadrats, i és propietat d’IBA Capital, que va comprar l’immoble a El Corte Inglés el 2013 per 100 milions. Anteriorment havia acollit la seu del Banc Central.