ESTUDI

Mercadona situa tres productes Hacendado en el 'top' d'innovacions de marques del 2016

L'Smoothie de Verdifresh sabor Mascletà és la beguda més exitosa de l'any, segons Kantar Worldpanel

productos en lineal para powert de presentacion.

productos en lineal para powert de presentacion. / www.jcbarbera.com

1
Es llegeix en minuts

Mercadona és la cadena de distribució que més productes de marca pròpia col·loca al "Radar de la Innovació 2017" que elabora la consultora Kantar Worldpanel. En el Top 10 d'innovacions del rànquing destaquen tres productes Hacendado fabricats per interproveïdors de Mercadona: la pizza Hacendado de pernil i formatge sense gluten i sense lactosa, la quinoa precuita i congelada Hacendado i els 'smoothies' de fruites i verdures Verdifresh.

Segons ha informat la companyia, al llarg del 2016 Mercadona ha mantingut més de 6.100 sessions amb els seus clients als centres de coinnovació, aportant els seus suggeriments i compartint els seus hàbits i necessitats, després de les quals han incorporat més de 100 novetats entre la seva oferta de productes. Fruit d'aquestes sessions, s'han realitzat 350 millores en l'assortiment i s'han desenvolupat 150 productes de coinnovació. A més, s'han incorporat més de 300 novetats que han tingut una gran acceptació, segons l'empresa.

Notícies relacionades

"La col·laboració compartida entre totes les parts de la cadena, des dels clients fins als fabricants interproveïdors i proveïdors, ha permès a Mercadona aconseguir una taxa d'èxit en el llançament de nous productes 4 vegades superior a la mitjana del sector", ha destacat la firma en una nota.

Entre les referències innovadores hi ha la Pizza de pernil i formatge sense gluten i sense lactosa, que presenta una recepta desenvolupada especialment per ampliar l'assortiment sense al·lèrgens. També es destaca la Quinoa Precuita i Congelada per la seva nova presentació i facilitat de consum, a punt per ser consumida. Una altra de les referències destacades són els Smoothies de fruites i verdures, concretament, el sabor "Mascletà", elaborats amb ingredients 100% naturals i preparats per prendre en qualsevol lloc. Així mateix, també destaca en el rànquing el Ketchup McDonald's que es ven exclusivament a Mercadona.