El Cercle d'Economia defensa davant Mas una consulta legal

És necessari que sigui així, encara que requereixi "més temps i paciència", afirma el president de l'organisme, Antón Costas

1
Es llegeix en minuts
OLGA GRAU / AGUSTÍ SALA / Sitges

El president del Cercle d'Economia, Antón Costas, ha reclamat al cap de l'Executiu català, Artur Mas, que es porti a terme la consulta sobiranista, però que sigui legal, "encara que això requereixi més temps i paciència". Costas, que ha obert les sessions de la XXX reunió del Cercle d'Economia a Sitges, ha demanat a Mas "una segona oportunitat" per a una solució negociada.

Notícies relacionades

Abans de la intervenció del president, el president del Cercle ha recordat que el paper de la política és reduir la incertesa. Al seu torn, ha considerat necessari saber què passarà "l'endemà" d'un referèndum sobre la independència. Per això ha defensat una consulta "legal i informada".

Costas ha assegurat que el paper del Cercle no és pronunciar-se ni erigir-se com a representant de la denominada tercera via, perquè acull socis de totes les ideologies. En tot cas, sí que ha de fer "la tasca d'informar la ciutadania sobre totes les solucions possibles.